Onze diensten

Bij ons kunt u terecht voor het opwekken van groene energie en ook voor het

gebruiken van deze groene energie...

Algemene Elektriciteit

Heeft u net een huis gekocht en is uw elektriciteit verouderd en afgekeurd. Of heeft u een nieuwbouw project voor ogen... Wij kunnen u helpen met al uw elektriciteitswerken.

Zonnepanelen

Wij werken met hoge rendementspanelen wat het interessant maakt om op kleine daken toch een behoorlijk vermogen geproduceerd te krijgen. Ook zijn deze panelen rendementsvoller en stabieler op langere termijn.

LED-verlichting

Een energiezuinige oplossing voor alle lichtproblemen. Zowel voor in huis, op kantoor of buiten! Uw energiekost met zo goed 90% laten dalen? Dat is zeker mogelijk met LED-verlichting! Goedkoop is niet steeds de beste oplossing. Dit geld ook voor LED-verlichting.
MEER INFORMATIE MEER INFORMATIE MEER INFORMATIE

Warmtepompen

Met onze Lamborghini Caloreclima warmtepompen kunnen wij jullie een heel efficiënte installatie aanbieden die prijs/kwaliteit heel goed is. Warmtepompen lucht-lucht, lucht-water en ketels zijn allemaal te verkrijgen!

Zonneboilers

Onze BLUE CLEAN zonnecollectoren zijn niet alleen geschikt voor de productie van sanitair warm water, maar kunnen ook ingezet worden voor de ondersteuning op lage temperatuur verwarming (bv. vloerverwarming).

Infrarood verwarming

Infraroodverwarming is een heel interessante en gezellige warmte. Met infraroodverwarming gaat de warmte rechtstreeks naar alle objecten in de omgeving. Daardoor krijg je een heel gezellige warmte zonder luchtverplaatsing waardoor deze beter is in geval van allergie.
MEER INFORMATIE MEER INFORMATIE MEER INFORMATIE
© Copyright 2015 Diamond Solar Solutions
Diamond   Solar Solutions bvba Home Onze diensten Wie zijn wij? Galerie Contact Onze diensten